Priser

Nedenfor finder du vores priser på de løsninger vi leverer. Vi har valgt at være helt åbne og transparente om vores priser, så I selv kan sammensætte jeres individuelle løsning. Vi hjælper selvfølgelig meget gerne med et samlet tilbud. Alle priser er excl. moms.

 • Standard hjemmeside
  Standard hjemmeside kr. 3.995

  Mobilvenlig hjemmeside udviklet i WordPress. Vi laver et personligt design og indsætter jeres indhold på på til 5 sider inklusive kontaktformular. Yderligere sider kan tilkøbes for 395,- pr. side. 3 måneders serviceaftale, hvor vi vedligeholder hjemmesiden med jeres opdateringer medfølger.

 • One-Page hjemmeside
  One-Page hjemmeside kr. 1.995

  Enkel side for den mindre virksomhed, som ønsker et visitkort på nettet. Siden indeholder op til 3 menupunkter samt en kontaktformular. 1 måneds serviceaftale, hvor vi vedligeholder hjemmesiden med jeres opdateringer medfølger.

 • Webshop
  Webshop kr. 6.995

  Mobilvenlig webshop udviklet i WordPress og WooCommerce. Vi opsætter integration til betalingsløsning samt fragtløsning. Opsætning af op til 5 varekategorier og op til 25 produkter. Yderligere kategorier og produkter kan tilkøbes. 3 måneders serviceaftale, hvor vi vedligeholder webshoppen med jeres opdateringer medfølger.

 • Webhotel og email
  Webhotel og email kr. 49 pr. måned

  Webhotel til jeres hjemmeside samt ét .dk domæne. Domænet registreres i jeres navn, men betales af os. Med i prisen er op til 5 email adresser. Vi foretager daglig backup af hjemmesiden så vi kan gendanne den, hvis noget skulel ske.

 • Serviceaftale
  Serviceaftale kr. 195 pr. måned

  Med en serviceaftale sikrer vi, at jeres hjemmeside hele tiden er opdateret. Både den tekniske del men også rettelser, som I har til indhold. I sender bare jeres rettelser til os, så sørger vi for at hjemmesiden er opdateret.

 • Login
  Login kr. 995

  Hvis I vil sikre at nogle sider, kun kan ses af bestemte personer, kan vi lave en login funktion på hjemmesiden eller webshoppen.

 • Flere sprog på hjemmesiden
  Flere sprog på hjemmesiden kr. 995

  Har I internationale kunder, kan det være en god ide at have hjemmesiden på flere sprog. Vi opsætter en sprogvælger og indsætter jeres tekster på hjemmesiden. Det første sprog koster kr. 995,- Yderligere sprog koster kr. 495 pr. sprog. Priserne dækker ikke oversættelse.

 • Google analytics
  Google analytics kr. 295

  Hvis I vil tracke jeres performance og annoncer, opsætter vi en Google konto og integrerer Google Analytics på jeres hjemmeside.

 • Udvidet SEO
  Udvidet SEO kr. 995

  Med udvidet SEO får I den fulde SEO pakke så I kan nå til tops hos søgemaskinerne. Vi laver meta-tekser der vises på bl.a. Google og optimerer jeres hjemmeside, så tekster og design er SEO optimeret.

 • Blog / Nyhedsforum
  Blog / Nyhedsforum kr. 995

  Med en blog eller et nyhedsforum har I mulighed for at skrive aktuel viden direkte til jeres kunder. Vi opretter og designer bloggen eller nyhedsforummet så det passer til jeres behov og hjemmeside.

 • Chat system
  Chat system kr. 995

  Har I behov for at skrive direkte til jeres besøgende? Vi kan lave et chat system, så jeres kunder nemt kan komme i kontakt med jer.

 • Facebook side
  Facebook side kr. 595

  Vi hjælper jer med at opsætte en Facebook side, så I nemmere kan nå ud til jeres målgruppe og annoncere via Facebook. Samtidig integrerer vi også et Facebook ikon på jeres hjemmeside, så jeres kunder nemt kan klikke ind på jeres Facebook side.

 • Google Business side
  Google Business side kr. 595

  Med en Google Business side kan I nemmere interagere med jeres kunder på Google Search og i Maps. Vi opretter en Google konto og opsætter Google Business, så I nemt og hurtigt kan komme i gang.

 • LinkedIn virksomhedsside
  LinkedIn virksomhedsside kr. 595

  En LinkedIn virksomhedsside kan være gode at have, hvis I har mange B2B kunder. Vi hjælper jer med at opsætte en virksomhedsside. Samtidig integrerer vi også et LinkedIn ikon på jeres hjemmeside, så jeres kunder nemt kan klikke ind på jeres LinkedIn side.

 • Korrekturlæsning
  Korrekturlæsning kr. 495

  Vi korrekturlæser på op til 5 af jeres allerede eksisterende sider og retter de fejl vi finder.

 • Tekster
  Tekster kr. 1.995

  Slip for selv at udarbejde tekster til jeres nye hjemmeside. Vi kan skrive fængende og SEO-optimerede tekster der appellerer til jeres besøgende. Teksterne bliver gennemtjekket for grammatiske fejl. Vi tilbyder at skrive tekster til op til 5 sider á 350 ord per side. Med i prisen får I 2 revideringer.

 • Billeder
  Billeder kr. 75

  Vi finder alle de billeder I har brug for i god kvalitet. Vi redigerer dem også, så de passer til jeres hjemmeside. Prisen er per billede inkl. redigering.

 • Timepris
  Timepris kr. 750

  Vores standard timepris, hvor intet andet er aftalt, er kr. 750,-. Vi afregner i 15-minutters intervaller. Har I større opgaver kan I med fordel købe et klippekort eller indgå en individuel aftale.

 • Klippekort 5 timer - 10% rabat
  Klippekort 5 timer - 10% rabat kr. 3.375

  Har I en række opgaver, kan I med fordel købe et klippekort. Hvert klip er på 15 minutter. Klippekortet har en løbetid på 12 måneder

 • Klippekort 10 timer - 20% rabat
  Klippekort 10 timer - 20% rabat kr. 6.000

  Har I en række opgaver, kan I med fordel købe et klippekort. Hvert klip er på 15 minutter. Klippekortet har en løbetid på 12 måneder