Få en flot og professionel hjemmeside

Fra kun kr. 1.995- 

Vi laver hjemmesider til virksomheder og foreninger i hele Danmark. Skal vi også lave jeres?

En god og opdateret hjemmeside er vigtig i en verden, der konstant er online

Mister I kunder, fordi jeres hjemmeside ikke er mobilvenlig? Og hvornår var det lige, at I opdaterede den sidst? Kunderne er nådesløse og I har ikke mange sekunder til at fange deres opmærksomhed. 

En ny hjemmeside eller webshop til jeres forening eller virksomhed behøver ikke at koste spidsen af en jetjager. Vores priser starter ved kr. 1.995,- for en hjemmeside, der opfylder mange mindre virksomheders behov.

Med en ny hjemmeside fra Digital Business Consult sikrer i jer et individuelt design, der passer til jeres virksomhed. Med udgangspunkt i jeres ønsker udvikler vi en responsiv hjemmeside, der fungerer og ser godt ud på både PC, tablet og mobil. Når vi er blevet enige om designet, indsætter vi jeres billeder og tekster. 

To muligheder - enkelt og overskueligt

Vi har lavet to standardløsninger, som passer til mange virksomheders behov. Har I andre behov eller er I i tvivl om hvilken løsning, der passer bedst, rådgiver vi meget gerne om, hvad der vil være bedst for jer

One-Page

1.995 excl. moms
 • Enkel side for den mindre virksomhed
 • Mobilvenligt design
 • Op til 3 menupunkter
 • Kontaktformular
 • Serviceaftale 1 måned
 • Basis SEO
Populær

Standard

3.995 excl. moms
 • Udvidet side til lidt større behov
 • Mobilvenligt design
 • Op til 8 sider - flere kan tilkøbes
 • Kontaktformular
 • Serviceaftale 3 måneder
 • Basis SEO

Når siden er færdig, skal den lægges på et webhotel, så besøgende kan se den. Har I selv et webhotel, lægger vi den op der. Alternativt kan vi tilbyde at hoste den på vores servere til en attraktiv pris. 

Muligheder for tilkøb

Har I brug for Google Analytics, billeder, SEO eller noget andet til jeres nye hjemmeside? Vi tilbyder en række løsninger der kan tilpasses til jeres behov. Klik på ikonerne for at læse mere om hver løsning. I finder alle vores løsninger her 

Hosting

Slip for at bekymre jer om driften af jeres hjemmeside. Vi opsætter siden på vores servere. Med i prisen er et .dk domæne.

Serviceaftale

Med en serviceaftale sikrer vi, at jeres side hele tiden er opdateret. Både den tekniske del, men også rettelser I har til indhold

Tekster

Slip for selv at udarbejde tekster til jeres nye hjemmeside. Vi kan skrive fængende og SEO-optimerede tekster der appellerer til jeres besøgende.

Billeder

Vi finder alle de billeder I har brug for i god kvalitet. Vi redigerer dem også, så de passer til jeres hjemmeside.

Google Analytics

Vi opretter en Google Analytics og opsætter den for jer, så I nemt kan tracke hvilke brugere, der besøger jeres hjemmeside.

udvidet seo

Med udvidet SEO får I den fulde SEO pakke, så I kan nå til tops hos søgemaskinerne.

blog / nyhedsforum

Med en blog eller et nyhedsforum har I mulighed for at skrive aktuel viden direkte til dine kunder.

chat system

Har I behov for at skrive direkte med jeres besøgende? Vi kan lave et chat system, så jeres kunder nemt kan komme i kontakt med jer.

Kontakt os for en helt uforpligtende snak om jeres ønsker